Pauwels Veranda's op Batibouw 2020

Virtuele editie

Ook Batibouw ontsnapt helaas niet aan de maatregelen die momenteel van kracht zijn, daarom wordt er dit jaar een virtuele editie van Batibouw georganiseerd. 

In plaats van de fysieke beurs die normaal elk jaar plaatsvindt in Brussels Expo, kan je ons ontmoeten vanuit het comfort van uw eigen huis. Hiervoor is er een volledig digitaal platform ontwikkeld waarop iedereen gratis kan inloggen vanuit je computer of smartphone. Vanaf 27 februari kan je inloggen op het virtuele Batibouw platform via de website batibouw.com

Pauwels Veranda's op Batibouw 2020.

Je kan ons ook terugvinden op dit platform, en tijdens de periode van 27 februari tot en met 7 maart is het ook mogelijk om in gesprek te gaan met één van onze verkopers via chat of een videogesprek, net zoals een gesprek die u op de fysieke beurs zou hebben. 

Showroom

Showroom Pauwels Veranda's te Ninove

Onze showroom is natuurlijk ook open tijdens deze periode, hier kan je steeds terecht om meer info te bekomen over onze verschillende soorten veranda’s en om inspiratie op te doen voor jouw persoonlijke project. 

OPENINGSUREN SHOWROOM TIJDENS BATIBOUW
10u00 tot 19u00 elke dag
Nocturne op donderdag 4/03 tot 21u00

Batibouwvoorwaarden

Als kers op de taart zijn er ook bij ons Batibouwvoorwaarden* van toepassing. Zo krijg je tijdens de periode van 1 maart tot en met 31 maart 2021 6% btw gratis! 

Contacteer ons om meer info te bekomen of je afspraak in de showroom vast te leggen

*Actievoorwaarden: pauwelsverandas.be/nl/batibouwvoorwaarden