Maak kennis met Kris De Leener, verkoper bij Pauwels Veranda’s sinds 2013! We stelden hem enkele vragen over zijn jobinhoud en ervaringen als fiere medewerker.

Hoe lang werk je al bij Pauwels Veranda’s? 

Actief bij Pauwels Veranda’s sinds 2013.

Beschrijf eens jouw werkdag.

Er zit niet echt een vast stramien in onze werkdag. Sommige dagen zijn we van ’s morgens tot ’s avonds onderweg om nieuwe klanten te bezoeken en hen te helpen bij het realiseren van hun unieke project. Andere dagen hebben we permanentie in de toonzaal, waarbij we nieuwe of bestaande klanten uitleg geven over alle mogelijkheden en alle type veranda’s die we in ons gamma hebben. 

Als er een beurs of opendeurweekend is, moeten we ook aanwezig zijn om alle potentiële klanten zo goed mogelijk bij te staan en te informeren. Ook wanneer er zich een probleem voordoet bij een klant, proberen we die zo goed mogelijk bij te staan en samen met onze technische mensen naar een oplossing te zoeken. 

Pauwels Veranda’s staat gekend als een vernieuwend en innovatief bedrijf. We gaan uitdagende en speciale constructies niet uit de weg. Hierin kan ik mezelf herkennen.

Kris De Leener

Waarom ben je bij Pauwels Veranda’s van start gegaan?

Ik was vooral op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij ik het belangrijk vond om meer contact te hebben met mensen

Pauwels Veranda’s staat gekend als een vernieuwend en innovatief bedrijf. We gaan uitdagende en speciale constructies niet uit de weg. Hierin kan ik mezelf herkennen. Verder hou ik ook van een uitdaging en ben graag creatief bezig. 

Als familie of vrienden jou zouden vragen om Pauwels Veranda’s als bedrijf te omschrijven, wat zou je zeggen?

Pauwels Veranda’s probeert vooral om vernieuwend te zijn en het project op maat te maken voor de klant. Innovatief en creatief denken is kenmerkend voor het bedrijf.

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij Pauwels en er heerst een open communicatie en toffe sfeer. Op sommige dagen is er een gezellige afterwork drink, wat ook altijd leuk meegenomen is!