GLASS LINE

Deze Line wordt gekenmerkt door:

Klassiek veranda concept

Volledig glazen dak

Aluminium of glazen dakliggers

De verschillende types

GLASS LINE met profielen

  • Volledig glazen dak
  • Met profielen als dakligger
  • Vrijstaand of aanbouw
bekijk realisaties

GLASS LINE met glazen vinnen

  • Volledig glazen dak
  • Met glazen vinnen als dakligger
  • Vrijstaand of aanbouw
bekijk realisaties

Blue Edition

Belgisch vakmanschap, topkwaliteit en een perfecte service. Voor minder doen we het bij Pauwels Veranda’s niet. We ontwerpen exclusieve veranda’s op maat van jouw nieuwbouw- of renovatieproject.

Met de nieuwe Blue Edition krijg je nu dezelfde kwaliteit, hetzelfde vakmanschap dat je terecht van Pauwels Veranda’s verwacht, maar met een belangrijk prijsvoordeel. Hoe dat komt? Door te werken met standaardmaten kunnen we onze materialen efficiënter produceren. Een efficiëntere productie betekent tijdwinst voor ons en een gevoelige besparing voor jou.
Meer info

Onze tevreden klanten

“Jullie professionaliteit is sprekend”

Vorige vrijdag werd gestart met de bouw van onze veranda. Ik wil graag laten weten dat ik heel tevreden ben over de manier van werken bij de plaatsing. Een pluim voor al jullie plaatsers! De professionaliteit waarmee gewerkt wordt aan onze uitbouw, is sprekend. Er is veel oog voor detail en afwerking. Alles werd ter plaatse doorgesproken met de plaatsers, niks was hen te veel. Was er twijfel over iets, dan stelden ze de vraag. Kortom, ik ben heel tevreden en vond dat dat ook eens gezegd mocht worden.

Fam. De Wael – Nieuwerkerken

Ook in coronatijden de beste service

Wij hopen dat jullie het allemaal goed stellen en willen jullie ook bedanken voor jullie bijdrage aan de realisatie van ons project. Wij hebben er al erg kunnen van genieten en dat maakt, dankzij jullie mooie werk, deze bizarre tijden voor ons een stuk aangenamer. De samenwerking met ieder van jullie is aangenaam verlopen! Willen jullie ook jullie personeel en onderaannemers van ons bedanken? Het was voor ons geen evidente periode, mede door de ziekenhuisopname van Philip op dat ogenblik, maar jullie deden ieder op zich een superjob! Dikke merci allemaal en stay safe!

Joke & Philip – Lebbeke

“Wij bevelen jullie zonder twijfel aan!”

We willen jullie eerst en vooral graag bedanken voor de snelle afwikkeling. Ook een dikke pluim aan alle medewerkers van Pauwels die wij over de vloer hebben gehad, zonder uitzondering. Zij zijn niet alleen vakbekwaam en serieus, maar hebben ook een heel positieve uitstraling tijdens hun werk, wat je als klant meteen een goed gevoel geeft. Jullie beschikken over goede mensen, wat uiteindelijk resulteert in goed werk. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen met bouw- of verbouwplannen. Een dikke proficiat aan allen!

Fam. Larivière-Fardeau – Merchtem

“Pauwels onderscheidt zich ongetwijfeld in het totaalpakket”

Wij zijn sinds kort de trotse eigenaars van een prachtige Pauwels veranda. We zijn erg tevreden over het verloop van het volledige project, van verkoopsgesprek tot technische informatie en plaatsing. Jullie firma mag zich zeker profileren als een bedrijf met een kwaliteitsvolle dienstverlening en een goed product. Ook de eigen vakmensen waren correct en hebben goed werk verricht. We zullen zeker niet nalaten uw firma aan te bevelen. We zijn dan ook erg blij met de keuze die we gemaakt hebben. Pauwels bevindt zich dan wel in het iets duurdere segment, uw firma onderscheidt zich zeker in het totaalpakket.

Fam. Smeysters-Fransen – Zonhoven

“Herstelling werd op een professionele manier uitgevoerd”

Recent werd bij ons nieuwe dakbeglazing geplaatst in een bestaande veranda. Bij deze wil ik de mensen bedanken die dit hebben gerealiseerd. Deze herstelling is gebeurd in minder ideale weersomstandigheden en is toch op een professionele manier uitgevoerd.

Fam. Tegethoff – Marke

Fijne samenwerking met de werkmannen

De veranda is intussen geplaatst en ik wil toch even meegeven hoe fijn de samenwerking met de werkmannen hier verlopen is. Een dikke pluim voor Wim, Danny en Orwig! Ze hebben prima werk geleverd en geen vraag was hen te veel.

Familie Van Ransbeeck-Vermeersch – Asse

“Dikke chapeau aan de hele ploeg!”

Alles verliep naar wens. De opmeting was perfect. We hebben hier van alles zien passeren: van kleine stukjes tot grote ramen, echt indrukwekkend. Wat we jullie zeker nog wilden laten weten: perfecte plaatsing. Een dikke chapeau aan de hele ploeg. Echte vakmensen! We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels.

Fam. Janssens – Goffin – Sint-Truiden

“Dankzij Pauwels hebben we na jarenlang zoeken onze droomveranda gerealiseerd”

Bij deze willen wij u van harte bedanken voor uw luisterbereidheid, geduld, perfectie en vakkennis. Dankzij Pauwels hebben wij na jarenlang zoeken onze droomveranda kunnen realiseren. Alle knelpunten werden door u tot in de puntjes opgelost. Doe zo voort!

Fam. Verbruggen – Zwalm

Een topteam

Langs deze weg willen wij jullie nog eens extra bedanken voor de geleverde diensten. Wij zijn steeds goed ontvangen door de vriendelijke verkoper in jullie toonzaal en konden steeds met al onze vragen bij hem terecht. Wij willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen bij de voorbereidingen, de mensen van het atelier om alles mooi, met veel zorg en perfect op maat klaar te maken. Ook willen wij in het bijzonder de plaatsers bedanken. Jullie waren vriendelijk en goede vakmannen! Alles is netjes en met veel zorg geplaatst. Niets was jullie te veel. Een topteam. Doe zo voort!!!

Fam. De Wolf – Aalst

“Dit is een project om fier op te zijn”

De geplooide stukken pasten uitstekend, Met de laatste aanpassingen ter plaatse, zoals in de planning voorzien, wordt dit een project om als ploeg fier op te zijn. Bij gelegenheid, hetzij bij plaatsing of nadien, zijn jullie van harte welkom voor een drankje! Nogmaals een welgemeende merci.

Fam. Muylaert – Aaigem

“Aangename samenwerking en goede opvolging”

Onze veranda is nu voltooid. Wij willen jullie bedanken voor de aangename samenwerking en goede opvolging van ons project. Dankzij jullie advies en ervaring is onze droom een realiteit geworden! Bedankt aan jullie medewerkers Luc, Sam en Stefano!

Luc & Marie – Suarlée

“Veel meer dan een veranda”

Sinds kort staat er ook in Eernegem een woninguitbouw van Pauwels Veranda’s. Een uitbouw, want we vinden dit zelfs meer dan zomaar een veranda! We kunnen spreken van een meer dan geslaagd project. Eerst en vooral dankzij de bijzonder goede voorbereiding, opmeting en uitwerking, maar vooral ook dankzij een bijzonder professionele plaatsing. Mag ik jullie vragen om onze felicitaties over te maken aan jullie medewerkers? Zij hebben echt fantastisch werk geleverd. Ik weet immers, vanuit mijn dagdagelijkse professionele leven, hoe belangrijk het is om met goede mensen te kunnen werken. Een bijzondere dank aan het ganse team van Pauwels Veranda’s.

Fam. Olivier – Stael, Eernegem

“Een topteam met een uitstekende vakkennis!”

Langs deze weg willen wij jullie nog eens van harte bedanken voor de professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw. Van bij ons eerste contact met jullie firma tot het ontwerp en de begeleiding, alles verliep echt top. Ook een dikke proficiat aan de ganse ploeg die zorgde voor een perfecte plaatsing. Eén voor één supervriendelijke mannen, een topteam met een uitstekende vakkennis! Ook een welgemeende dank aan de mensen die we niet hebben ontmoet, maar ook hun bijdrage hebben geleverd. Allen bedankt en proficiat!

Fam. Luwaert – Ronse

“De medewerkers van Pauwels gaan stuk voor stuk erg vakkundig te werk”

Ons ‘verandaverhaal’ met Pauwels Veranda’s begon ongeveer een jaar geleden met een eerste contact op een opendeurdag in de showroom in Ninove. We hadden meteen een goed contact met de verkoper en leerden hem kennen als een bijzonder ervaren en eerlijk man. Hij gaf ons heel wat advies en praktische tips die de realisatie van onze veranda enkel ten goede kwamen. De opmeting en plaatsing werden uiterst precies uitgevoerd door een vakkundig team, stuk voor stuk aangename mensen. Ook de opvolging gedurende het volledige project verliep uitstekend. Tot slot wens ik de collega’s te bedanken die achter de schermen werken: de technisch tekenaars, het personeel dat in het atelier de las- en plooiwerken uitvoert, het administratief personeel … Allen moeten ze erg vakkundig tewerk zijn gegaan als wij het resultaat van onze veranda bekijken. Wij willen dan ook alle medewerkers van de firma van harte bedanken voor hun inzet en professionalisme.

Fam. Desmet – Devos – Sint-Genius-Rode

Persoonlijke afspraak aan huis?

Ja, graag!