Maak kennis met Jonathan, hoofdoperator CNC bij Pauwels Veranda’s sinds 2010! We stelden hem enkele vragen over zijn jobinhoud en ervaringen als fiere medewerker.

Hoe lang werk je al bij Pauwels Veranda’s? 

Actief bij Pauwels Veranda’s sinds 2010.

Beschrijf eens jouw werkdag.

Als operator van het CNC machine (computergestuurde machine die zorgt voor alle bewerkingen aan een profiel) is vooral de ruimte rond deze machine mijn terrein. Ik zorg ervoor dat alle profielen klaar liggen voor ze in de machine gaan en als deze klaar zijn haal ik ze er terug uit. 

Ik controleer ook alle bewerkingen die uitgevoerd worden op de profielen, zodat er geen fouten gebeuren. Af en toe dient er ook een speciale bewerking geprogrammeerd te worden. Ook hier ben ik verantwoordelijk voor. 

Als de profielen van de lakkerij terugkomen controleer ik deze ook op eventuele lakfouten. 

De goede sfeer tussen de collega’s is een pluspunt. Ook het feit dat we kunnen meewerken aan de realisatie van uitdagende constructies, is een leuk gegeven. 

Jonathan

Waarom ben je bij Pauwels Veranda’s van start gegaan?

Voor mij was dit een interessante uitdaging die ik zeker wou proberen. De makkelijke verbinding naar het werk, in combinatie met de werkuren, waren voor mij genoeg om de stap naar een nieuwe job te zetten.  

Waarom ben je nog steeds actief bij Pauwels Veranda’s?

Eerst en vooral omdat ik mijn job graag uitoefen. Ik heb toch enige fierheid dat ik de nieuwe CNC machine mag bedienen, en dat ik ondertussen ook geleerd heb om bepaalde bewerkingen te programmeren. 

De goede sfeer tussen de collega’s is natuurlijk ook een pluspunt. Ook het feit dat we kunnen meewerken aan de realisatie van uitdagende constructies, is een leuk gegeven. 

Als familie of vrienden jou zouden vragen om Pauwels Veranda’s als bedrijf te omschrijven, wat zou je zeggen?

Als je aan de slag gaat bij Pauwels Veranda’s, krijg je een goede opleiding die ervoor zorgt dat je uw werk op een correcte manier kan uitvoeren. Er is meer dan werk genoeg wat er ook voor gezorgd heeft dat we tot nu toe nog niet op technische werkloosheid zijn geplaatst. Je hebt bovendien de kans om mee te groeien in een innovatief bedrijf