De kostprijs van een veranda hangt van zoveel verschillende factoren af dat het onmogelijk is om een vaste prijs per vierkante meter op te maken.
Een eerste bepalende factor is het materiaal. Elk materiaal heeft z’n voor- en nadelen. De keuze hangt ook af van persoonlijke smaak, stijl en praktische overwegingen. Bij Pauwels werken we uitsluitend met aluminium, een topproduct. De voordelen zijn eindeloos: onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk, tijdloos, duurzaam, elegant en licht. Voor de afwerking zijn alle RAL-kleuren mogelijk, alsook de combinatie van twee verschillende kleuren (buiten en binnen).

Een tweede factor is de afwerking. Wens je zonnewering, een glaskoepel of een dubbel schuifraam, dan heeft dit z’n impact op de prijs.

Daarnaast zijn er eventuele bijkomende kosten, zoals die van een stedenbouwkundige aanvraag. Deze kost hangt af van de dossiersamenstelling. Het dossier van een grote veranda zal ingewikkelder zijn, wat ook een hogere kostprijs met zich meebrengt.

Bij Pauwels Veranda’s maken we veranda’s op maat van jouw project, geïnspireerd door onze Lines. Je stelt zelf de veranda van jouw dromen samen, op basis van je eigen smaak en budget. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten en we bekijken samen met jou de mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alle kennis in huis hebben om je bij alle aspecten van jouw nieuwe veranda bij te staan met professioneel advies.